Varme / gulvvarme til kunder i Bergen

Man kan enten velge dyre løsninger som vannbåren varme, eller man kan velge langt billigere systemer innen gulvvarme, som elektriske løsninger. Gulvvarme er uansett den mest behagelige varmen.

I Bergen legges det mye parkett og laminat, som krever kunnskap om regulering av varmefordelingen i gulvet. Elektrisk gulvvarme gir en jevn fordeling av varmen i rommet, noe som medfører at du kan redusere temperaturen på andre varmekilder i huset. Dette kan bidra til å få reduserte utgifter på strøm.

Vi har lang erfaring i å legge gulvvarme i hus, og vi har mange fornøyde kunder i Bergen.

De aller fleste nordmenn har det heldigvis varmt året rundt, i hvert fall innomhus. Men har vi riktig varmekilde, eller god varme komfort? Har vi mulighet til å senke temperaturen på natt og dagtid når vi ikke er hjemme, eller fyrer vi for kråka døgnet rundt?

Elektrisk oppvarming er den reneste, enkleste og rimeligste måten å varme opp et hus eller en hytte. Du kan ha varmekabler i gulvet eller varmeovner under vinduet. Du kan enkelt styre varmen slik at temperaturen senker seg om natten når alle sover, og på dagtid når du og din familie er på jobb, eller skole. Ved å senke temperaturen på natt- og dagtid kan du spare opp til 25% av "normalt" strømforbruk. Med dagens teknologi er det enkelt å få til app-styring av varmen. Lyst å komme på fjellet til oppvarmet hytte?

Varmekabler i vei - for bedre sikkerhet og komfort på vintertid.

Ønsker du å gå isfritt bort til bilen? Eller har du bratt oppkjørsel til huset? Da er løsningen varmekabler under asfalten. Vi har lang erfaring med dette og har levert mange slike anlegg til kunder.

Har du spørsmål vedr. dette? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.