Om oss

Håvardstun Elektriske ble etablert i 1928 under navnet Håvardstun & Nybø.

Frem til 1977 hadde vi vår virksomhet på Nesttun. I 1977 flyttet vi til Blomsterdalen, der vi også åpnet butikk.

Denne er i dag en av byens største lampeforretninger med et rikholdig utvalg av lamper, ovner og elektrisk materiell. Installasjonene utføres fra våre servicebiler med dyktige, oppdaterte elektrikere og montører. Håvardstuen Elektriske er en lampebutikk som har lang tradisjon for å løse spesielle oppdrag for mange ulike type kunder i Bergen. Vår lampebutikk tilbyr de fleste ønskelige løsninger på belysning til både private og bedrifter i Bergen.

Riktig belysning gir gode lysforhold til hus, kontorer, korridorer og fellesareal og bedrer den visuelle kontakt og romvirkning. I tillegg kan rett belysning være med på å gi et et eksklusivt inntrykk, noe som de ansatte i vår lampebutikk kan hjelpe deg med.

Som en av de større butikker i Bergen skal vår lampebutikk i Blomsterdalen(Fana) og vår betjening sørge for at du går fornøyd hjem. Vi ønsker til en hver tid å imøtekomme kravene til kvalitetet, løsninger, leveringstider og priser som markedet vil ha på belysning.

Om du lurer på noe, eller om du ønsker pris på et prosjekt, ta kontakt med vår lampebutikk i Bergen for en uforpliktende prat.

Vi har lang erfaring med belysning og kan helt sikker være behjelpelig med gode råd til deg.