Behov for elektrisk materiell i Bergen og omegn?

EL-TUNET I BLOMSTERDALEN - Vår butikk med stort utvalg av lamper, ovner og elektrisk materiell.

Vi har konkurransedyktige priser på elektrisk materiell som du selv kan montere.

Våre elektrikere leverer og monterer lamper, ovner og elektrisk materiell.

El-sikkerhet i hjemmet

Tar du noen enkle forholdsregler, minsker sjansen for brann eller skade som følge av feil bruk av elektrisk utstyr, eller feil i det elektriske anlegget, betraktelig:

  • Unngå overdreven bruk av elektriske artikler som flyttbare stikkontakter, skjøteledninger og andre provisoriske løsninger
  • Legg ikke løse ledninger gjennom døråpninger, eller slik at de kan bli skadet. Har du for få stikkontakter, ta heller kontakt med en elektroinstallatør.
  • Kjenn på sikringer, koblingsbokser, stikkontakter, støpsler og brytere. Er de unormalt varme eller brunsvidde, kan det tyde på en overbelastning eller kontaktsvikt. Ta kontakt med en elektroinstallatør snarest.
  • Ta jevnlig kontroll av den elektriske installasjonen. Bransjen anbefaler hvert femte til tiende år, avhengig av alder og størrelse på installasjonen. Rett eventuelle feil som avdekkes, da disse kan innebære brann- og berøringsfare.
  • Husk at det er eieren/brukeren som er ansvarlig for vedlikehold av elektriske installasjoner og utstyr, og at det benyttes kvalifisert personell til alle installasjons- og reparasjonsarbeider.

Kilde: Energiforsyningens Fellesorganisasjon
Klikk på linken til venstre for å se våre leverandører og det vi tilbyr av elektriske artikler.