Elektriker for oppdrag i Bergen

Trenger du en elektriker med lang fartstid og fornøyde kunder i Bergen og omegn?

Håvardstun Elektriske har lang fartstid i elektriker bransjen og har ikke møtt på de problemer vi ikke kunne løse. Vi tilbyr elektriker hovedsakelig i Bergen, og tar på oss jobber innen rehabilitering og reparasjoner, tilsyn og vedlikehold. Vi leverer smarte og framtidsrettede løsninger innenfor belysning, varme og ENØK.

I tillegg til vårt elektrikerarbeid er vi også en i dag en av byens største lampeforretninger med et rikholdig utvalg av lamper og småelektrisk.

Elektriker i installasjonsavdelingen:

Installasjonene utføres fra våre servicebiler med dyktige, oppdaterte montører. Avdelingen ledes av Atle Aasheim. Firmaet har i dag totalt 4 elektrikere for oppdrag. Vi leverer elektrikere til både privat -og bedriftsmarkedet i Bergen

Foruten pålitelige produkter er våre elektrikere kjent for meget høye servicegrad.

Elektriker i privat markedet:

Håvardstun Eletriske AS utfører alle typer oppdrag innen el-installasjon for privatmarkedet. Vi tilbyr alt fra rehabilitering, koplette anlegg, utendørsbelysning eller oppgradering av eldre anlegg.

Alt et moderne hus eller bygg trenger får du fra Håvardstun Elektriske AS

Elektriker i bedriftsmarkedet:

Vi utfører de fleste oppdrag innenfor el-installasjon, vedlikehold og service i alle typer industribygg. Vi har god erfaring med tjenester innen

  • Lys og varmestyring
  • Energisparing
  • Nødlys og brannvarsling

Ta kontakt med oss og la våre eletrikere gjøre hverdagen din enklere.

Teknologi og nyvinninger inne faget

Før var det stikkontakter og brytere en elektriker stort sett installerte i hjem og hytte, i dag er det mye mer enn det. Hvordan skal "vanlige" mennesker kunne følge med på alt det nye som finnes?

En elektriker kan selvsagt installere og levere alt du trenger, fra det enkleste til det mest avanserte. I dag kan du styre alt lys, og all varme fra en plass, hvis du ønsker det. Lys kan slå seg på ved bevegelse. Du kan ha et eget kabelspredenett for data, telefon og tv i de samme ledningene, og de samme uttakene. Et sikringsskap inneholder ikke nødvendigvis bare sikringer, men vern mot overspenninger fra strømnettet, ved for eksempel tordenvær, jordfeilbrytere, tidsur osv.

Som elektriker kan Håvardstun Elektriske AS hjelpe med brytere og stikkontakter i alle farger og materialer, fra børstet stål til furu. Gjennomsiktige glassovner, oljefylte varmeovner som ikke forbrenner støv og mye, mye mer.

Branner oppstår dessverre alt for ofte i husets elektriske anlegg. Gammelt elektrisk anlegg kan fort bli overbelastet, for få stikkontakter og for mange skjøteledninger kan fort føre til brann. En elektriker fra Håvardstun Elektriske AS vil kunne hjelpe deg til å få påvist brannfeller.

Er hjemmet ditt el-sikkert? - Vi tilbyr elektrosjekk

Unngå brann og skader ved å bruke elektriker. Mange er ikke klar over at man som boligeier selv er ansvarlig for forskriftsmessig bruk og vedlikehold av det elektriske anlegget. Over 40% av boligbrannene i Bergen(Norge) skyldes feil i elektrisk anlegg eller feil bruk av elektrisk utstyr. Hvordan er det hjemme hos deg? Vi tilbyr en gunstig elektrosjekk ved bestilling av elektriker.

Kontrollen innebærer at en elektromontør går igjennom det elektriske anlegget ditt og utarbeider en rapport. Med denne rapporten og rådene fra elektromontøren som utgangspunkt kan du vurdere om det er forhold ved anlegget du vil utbedre. Og vi gir deg selvsagt et fast, uforpliktende tilbud på hva det vil koste å gjøre jobben - hvis du ønsker det.