Belysning – alt innen belysning i vår butikk i Bergen

For 20 år siden var man fornøyd med en 60 watts lyspære i stuetaket. I dag er mulighetene til å få en god interiørbelysning mye større. Håvardstun Elektriske i Blomsterdalen(Fana – Bergen) kan hjelpe deg med å få belyst alle rom i både hus og hytte, på en måte som ivaretar lyssettingen både for lørdagskosen og storrengjøringen.

Visste du at vi trenger nesten dobbelt så mye lys når vi blir førti som da vi var tjue, for å gjøre de dagligdagse ting som det å se på tv, lese, vaske opp osv? Dagens måte å belyse et rom, gir deg nok lys i alle livets faser og behov.

Skal du bygge hus eller hytte, sørg for å være tidlig ute med å bestemme hvordan du vil ha belysningen. Da kan du få det meste av belysningen innfelt i takene. Det gir deg optimal fleksibilitet med tanke på møblering senere. Ta kontakt og vi tilbyr proff hjelp av en elektriker som kan faget

Belysning i et rom kan deles inn i tre funksjoner:

1. Allmennbelysning

Jevn og skyggeløs belysning. Vanligvis en taklampe eller en stor gulvlampe med "opplys".

2. Arbeidslys

Lys for å kunne lese eller drive med håndarbeid.

3. Dekorasjonslys

Interiørbelysning for å belyse gjenstander: malerier, gardiner, glasskap, peisen osv. For eksempel halogen-spotlamper/downlights.

Hos Håvardstun Elektriske i Bergen kan vi hjelpe deg med:

  • Kjøkken og baderomsbelysning
  • Stue belysning og Soveromsbelysning
  • Entrè og trapperomsbelysning
  • Lys tilarbeidsplassen

Nordmenn og design - Vi tilbyr det lille ekstra.

Det siste året har vi hatt en sterk økning i antall kunder som kommer innom fordi de sier de er lei av belysning de får i kjedebutikker. Vi er, som nevnt tidligere, opptatt av å tilby lamper ikke alle andre har. VI ønsker å være oppdatert på det som er nytt og lengst frem av design. Nordmenn har og bruker mer penger på interiør enn noen gang. Dette tillater oss å ta inn lamper fra utlandet, som ligger i et høyere prisnivå.

En annen trend er at vi i dag drar hagen inn i stua og stua ut i hagen. Utvalget av hagebelysning er under stadig ekspansjon, og vi tar stadig inn nye spennende produkter.

En lampe i dag kjøpes ikke bare fordi den skal gi lys, Den skal gi personlighet, stemning og uttrykk.

Kilde: Design belysning