Varme / gulvvarme til kunder i Bergen

Håvardstun Elektriske AS har i flere år lagt gulvvarme i flere ulike varianter.

Man kan enten velge dyre løsninger som vannbåren varme, eller man kan velge langt billigere systemer innen gulvvarme, som elektriske løsninger. Gulvvarme er uansett den mest behagelige varmen.

I Bergen legges det mye parkett og laminat, som krever kunnskap om regulering av varmefordelingen i gulvet. Elektrisk gulvvarme gir en jevn fordeling av varmen i rommet, noe som medfører at du kan redusere temperaturen på andre varmekilder i huset. Dette kan bidra til å få reduserte utgifter på strøm.

Vi har lang erfaring i å legge gulvvarme i hus, og vi har mange fornøyde kunder i Bergen.

Devilink – Et tradløst styringssystem for elektrisk gulvvarme.

Devilink gulvvarme har en gulvtermostat som slår på og av varmen. Gulvtermostaten kan forbindes med en gulvføler.

Gulvvarmesystemet kontrolleres av en sentral styringsenhet. Ved hjelp av farget berøringsskjerm kan man kontrollere varmen i hele huset. Devilink kommuniserer trådløst med alle øvrige devilink enheter.

Hvilken muligheter gir Devilink gulvvarmesystem:

Energisparing med kalenderfunksjon for planlegging av langtidsfravær.

  • Frostsikring
  • Ukestyring
  • Tilpasning av temperatur for hvert rom.
  • Justering av maks. og min. gulvtemperatur
  • Termostatlås
  • Alle elementer er trådløse

Les mer om gulvvarme fra DEVI >>

De aller fleste nordmenn har det heldigvis varmt året rundt, i hvert fall innomhus. Men har vi riktig varmekilde, eller god varme komfort? Har vi mulighet til å senke temperaturen på natt og dagtid når vi ikke er hjemme, eller fyrer vi for kråka døgnet rundt?

Elektrisk oppvarming er den reneste, enkleste og rimeligste måten å varme opp et hus eller en hytte. Du kan ha varmekabler i gulvet, varmematter i taket, eller varmeovner under vinduet. Du kan enkelt styre varmen slik at temperaturen senker seg om natten når alle sover, og på dagtid når du og din familie er på jobb, eller skole. Ved å senke temperaturen på natt- og dagtid kan du spare opp til 25% av "normalt" strømforbruk.

Ta kontakt med oss i Håvardstun Elektriske for mer informasjon >>